Briga o zaposlenima

Društveno odgovorno poslovanje (CSR – Corporate Social Responsibility) je koncept u okviru koga Konstruktel integriše u svoje poslovanje i interakciju sa svim akterima (stakeholders) društva i izazove vezane za prirodnu okolinu, na dobrovoljnoj osnovi.

Konstruktel svojom profesionalnošću obezbeđuje uslove koji ne ugrožavaju čoveka, imovinu i društvo i održava visoke standarde u pogledu korporativne društvene odgovornosti.
Duh društveno odgovornog ponašanja je prisutan u poslovanju i pomaganju zajednici u kojoj Društvo posluje, ali i u osećaju svakog zaposlenog da je deo tima koji se drži složno i organizovano u svom poslovanju.

Kao regionalna kompanija, Konstruktel zapošljava 60 radnika iz različitih delova Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. S tim u vezi, briga o zaposlenima i njihovo zadovoljstvo su nam na prvom mestu i predstavljaju srce poslovanja. Poslovanjem po zahtevima ISO 45001:2018, činimo sve da obezbedimo uslove za bezbedno poslovanje našeg tima. Takođe, zapošljavanjem kadra širom Srbije i regiona, želimo da podržimo ljude i iz manjih mesta, i na taj način indirektno potpomognemo razvoju i u različitim krajevima naše zemlje.

U Konstruktelu, briga o životnoj sredini nam je prioritet, pa tako u svom poslovanju ispunjavamo sve zahteve standarda ISO 14001 menadžmenta zaštite životne sredine.

„Konstruktel ima za cilj da bude vodeća kompanija, koja svoju budućnost gradi na zajedničkom zadovoljstvu i korisnika usluga i zaposlenih. Nudeći korisniku kompletnu uslugu izrade telekomunikacione optičke infrastukture, a zaposlenima kontinuirano ulaganje u profesionalno usavršavanje i unapređenje znanja, uz konstantnu motivaciju, sve smo bliži našoj odrednici uspeha.“

Konstruktel d.o.o